Samska dekleta iz cele Slovenije:

Ona On zmenki, Zasebni stiki, flirt in avanture - poišči svoje simpatije in jim pošlji brezplačen sms.

Pogoji uporabe mobi-flirt.net
 
Vaša uporaba spletnega portala mobi-flirt.net urejajo nekateri zakoni v RS in ta splošna pravila oziroma pogoji. Z vstopom na spletni portal mobi-flirt.net potrjujete, da ste seznanjeni s temi splošnimi pogoji oziroma pravili, da se z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pravil oziroma pogojev zavezujejo.  
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz uporabe spletnega portala. Prav tako ne odgovarjajo za vse morebitne napake v napovedi vremena ali informacij pridobljenih na spletnem portalu mobi-flirt.net. Prav tako si spletni portal mobi-flirt.net pridružuje pravice do sprememb teh splošnih pravil in določil, za katerih sprememb ne potrebuje predhodnih najav. Ta splošna pravila oziroma pogoji veljajo za celotno uporabo spletnega portala mobi-flirt.net.  
 
Varovanje osebnih podatkov in uporaba le teh
 
Spletni portal mobi-flirt.net se obvezuje, da bo varoval zaupnost podatkov, katere bi obiskovalec oziroma uporabnik spletnega portala posredoval na spletnem portalu, in jih uporabljal s skladom z veljavno zakonodajo kot tudi v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti.  
 
Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi se obvezujete, da boste o tem nemudoma obvestili mobi-flirt.net. mobi-flirt.net se obvezuje, da ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vaših podatkov.  
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala izjavljajo, da osebnih podatkov, pridobljenih preko mobi-flirt.net ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru kršitve Splošnih pogojev.  
 
Omejitev odgovornosti
 
Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala se z največjo skrbnostjo trudijo, da so informacije čim bolj posodobljene ter točne, vendar ne sprejema nikakršne odgovornosti ali jamstva v zvezi z informacijami, ki so objavljena na mobi-flirt.net. Razvijalci mobi-flirt.net kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so in ki sodelujejo pri nastanku spletnega portala ne jamčijo za popolnost in točnost podatkov, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, kot tudi za motnje in napake na spletni strani.  
 
 

Varovanje zasebnosti

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nam pišite na [email protected]  
 
Politika varovanja zasebnosti na spletni strani www.mobi-flirt.net
Zasebnost obiskovalcev nam predstavlja izjemen pomen. Ta pravila služijo za predstavitev zasebnih informacij, katere uporabljamo, spremljamo in shranjujemo.  
 
DoubleClick DART piškotek
Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.mobi-flirt.net. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.mobi-flirt.net in drugih spletnih strani. Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html.  
 
Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci je tudi Google Adsense.  
 
Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.mobi-flirt.net, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.  
 
www.mobi-flirt.net nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.  
 
Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.mobi-flirt.net ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.  
 
Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.  
 
Log datoteka
Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.mobi-flirt.net uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali. 

Mobi-flirt.net je najboljša slovenska spletna stran za zmenke namenjena spoznavanju samskih fantov in deklet, ki si želijo novih poznanstev in druženja. V rubriki zasebni stiki in resne zveze lahko spoznate svoje simpatije s katerimi navežete stik in preko pogovora ugotovite kakšne želje in pričakovanja ima izbrana oseba. Stik lahko navežete brez registracije. Na www.mobi-flirt.net ni potrebno plačevati nobene mesečne naročnine. Stran je uporabniku bolj prijazna od konkurenčnih platform Tinder ali Badoo saj lahko stik z izbrano osebo naveže brez tega, da te ona ali on predhodno všečka ali potrdi prijateljstvo. Vsi zmenki in kontakti se opravijo na lastno odgovornost.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki