Samska dekleta iz cele Slovenije:

Najbolj iskani
Novi uporabniki
Poišči osebo zase in ji pošlji brezplačni SMS
Jelka

Ljubljana | 60 let

Šarmantna gospa v zrelih letih, bi rada znova zaživela v dvoje. Iščem zrelega in prijaznega moškega za preživljanje skupnega časa in zabavo.
Alma

Gorenjska | 42 let

42 letna temperamentna temnolaska lepe postave brez obveznosti bi nadoknadila zamujene trenutke romantike in osvajanja. Če si na malo zabave piši:)
Hilda

Primorska | 56 let

Pride trenutek, ko pogrešaš roko,nasmeh, dotik.......upam, da se najdeva !
Laura

Notranjska | 26 let

25 Narava, šport, glasba, potovanja.... izkoristim vsak trenutek - sreča je v malenkostih. Če si podobnega mnenja mi se javi. Spoznajva se.
Alenka

Dolenjska | 33 let

33letna delovna, pridna, romantična duša, ljubiteljica rož in narave bi rada spoznala iskrenega moškega za druženje, ob obojestranski simpatiji tudi kaj vec.
Klavdija

Notranjska | 31 let

Prijatelji me opisujejo, da sem prijazna, pozitivna, komunikativna, iskrena, radovedna in dobra kuharica:)... Iščem nekoga za prijateljstvo, zmenke in dopisovanje kasneje pa se nikoli ne ve kaj čas prinese.
Kristina

Štajerska | 38 let

Simpatična romantična ribica ljubiteljica potovanj, narave in plesa, če imaš podobne interese piši. lp
Katja

Maribor | 33 let

Stremim k temu, da čim bolj aktivno preživim dan - delo, ki me veseli, rekreacija, dobra hrana, smeh, pozitivno razmišljanje...to in še več. Če te zanima podobno in bi rad izvedel ostalo, se mi javi :)
Neda

Gorenjska | 41 let

Sem skromna in delavna ženska najraje sem v kuhinji še posebej če delam nekaj sladkega:) ob večerih samevam zato bi rada našla prijatelja.
Nevenka

Notranjska | 45 let

Romantična ljubiteljica potovanj, narave, presenečenj, kuharskih eksperimentov... ki se veseli novih začetkov, najraje s srečnim koncem:)
Iva

Notranjska | 20 let

Vem, da v morju plava veliko rib, la katera bo priplavala k meni. Čakam na tvoj sms... čaka te tvoja nagajiva ribica
Rozi

Koper | 55 let

Po duši vedno mlada Primorka si želim razširiti moj krog prijateljstva. Obožujem sončne dneve, gore, sprehode, dobro kavico v dobri družbi in ljudi , ki me napolnijo z energijo. Sem prava gurmanka, ki zelo rada preizkušam nove jedi, včasih pa se celo poigram tudi v svoji kuhinji. Piši mi.

www.sms-zmenki.com je prva slovenska spletna stran na kateri se dogajajo zmenki, avanture ter resne zveze posameznikov, ki si želijo druženja, intimnega prijateljstva, zabave in srečanja z izbrano sorodno dušo ali simpatijo. V današnjem času, ko se veliko stvari dogaja v virtualnem svetu in smo dosegljivi online na različni socialnih omrežjih kot je naprimer Facebook ali Badoo nam zmanjkuje časa za pravo druženje v živo. Danes se ljudje ne družijo več tako kot včasih zato je tudi več osamljenih, ki za navezovanje prijateljstva ali poznanstva uporabljajo moderne digitalne platforme kot je naša stran www.sms-zmenki.com, ki je namenjena ravno temu, da olajša uporabniku poiskati osebo zase. Na voljo so vam mali oglasi in kategorija zasebni stiki ter rubrike, ona on ali ona išče njega, ki vam pomagajo na poti do idealnega partnerja. Naročnina je brezplačna, za navezavo stika pa se ni potrebno registrirati.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki